torsdag 16 februari 2012

Det tickar på

I morgon får vi besök av E&M. Alltså inte bästa polarna E&M utan lillasystern E med dottern M. Alltså inte Es lillasyster E med dottern M. Utan Ds lillasyster E med dottern M. Äntligen har vi rett ut det. Skönt!

Jag och barnen ska således hämta E&M vid flyget tidigt i morgon bitti och så ska det lekas och mysas hela helgen. Därför har jag nu precis varit och handlat mat så det ska räcka åt oss allihop under samma tid. Jag tog för en gångs skull bilen för jag skulle helt enkelt inte fått med mig det annars. Cykelvagnen är ju parkerad vid dagis. Den är annars perfekt för storhandlingar, returhantering och annat. Utan barn i då förstås.

Jag hade tänkt besöka AF idag men jag skjuter effektivt upp det till nästa vecka och ska försöka få lite målning gjort idag istället. Färdigstrykning av lister minsann. Projekt vind går sakta framåt. Nästa helg kommer snickaren (bror) och sätter alla lister och då kommer det bli så helt och fint här. Och kockan får ställa upp med trerätters igen... får se vad hon (jag) hittar på denna gång? Kanske nåt sånt här till efterrätt??

Det som sen är sista kuggen innan vi kan flytta upp är elen. Elektrikern drog liksom till Thailand preciiis nu när vi ville ha allt inkopplat. Vi kan visserligen flytta upp sängen innan om vi måste men det är inte alldeles lämpligt av olika anledningar. Men så länge sängarna inte är uppflyttade kan vi inte måla Måns rum. Allt hänger ju liksom på varann på nåt sätt. Det är lite frustrerande att gå upp på vinden och se ett nästan helt klart tomt rum hela tiden...

Inga kommentarer: