måndag 27 februari 2012

Helgen med Maja

Nejdå, förra helgen gick inte obemärkt förbi. Men jag blev ju lite dålig och sen har det bara rullat på. Men här kommer i alla fall en liten notis om en ganska stor händelse. Jag och barnen hämtade ju faster Emma och kusin Maja tidig fredagsmorgon. Sen åkte vi hemåt och myste hela dagen.

När vi är uppe i Umeå är det alltid lite rörigt så det är svårt att liksom ta sig tid för Maja, hon tar ju inte jämförelsevis lika mycket plats som andra barn... och det känns ju tråkigt. Därför var det roligt att nu få besök och möjlighet att lära känna henne lite bättre i lugn och ro. Vi var hemma och lekte på dagen och på eftermiddagen var vi till en lekpark i den lilla sol som fanns kvar. Alla barnen uppskattade lika mycket att både gunga och åka rutschkana.

På kvällen kom Daniel hem och jag lämnade syskonen med en film och åkte på dans. På lördagen när alla barnen somnat efter lunch åkte Emma och jag och sprang runt några varv på Stinsen. Vi gjorde varsitt fynd och åkte hem nöjda och glada med en försenad födelsedagstårta. Gott! Lördagskvällen blev en spelkväll. Jag vann inte den här gången heller. Märkligt. På söndag mitt på dagen var det dags för gästerna att åka norrut igen efter en jättemysig helg. :-)

Tove, Maja, Emma och Måns

Inga kommentarer: