torsdag 2 december 2010

Värmande trevligheter i kylan

Jag vet inte om ni tänkt på det, men det är väldigt kallt ute nu! Brrrr! Inge kul med småbarn då. Det är ett väldigt frostigt landskap utanför fönstret idag. Jag fick lite sovmorgon då Tove somnade om efter vällingen och jag vaknade före henne kvart i åtta. Då var det nästan bråttom till dagis. Måns och jag åkte bil till ÖF på förmiddagen och umgicks lite med pappaligan. Det känns inte riktigt rätt att ha en liten Måns sitta still i vagnen någon längre stund när det är under 10 minus ute tycker jag.

Jag borde egentligen handla mat och sådär men jag får se hur temperaturen ser ut när det är dags att hämta Tove. Eftersom jag mutat morfar med middag i morgon inför barnvaktandet så är det bäst jag lagar något gott också.

I kväll börjar det redan omskrivna och trevliga veckoslutet för mig då det är kördags igen. Riktigt kul ska det bli med allt mer fokus på nyårsdagsgalan. Det blir till att åka ut på vintriga vägar igen alltså. Och i morgon är det dags för lite dans! Shake - igen. Det börjar jag också se fram emot mycket nu och jag hoppas det kommer några extra goda julpraliner som kan tänka sig en dans med just mig. :-)

Inga kommentarer: