lördag 18 december 2010

Tillfälligt utsövd

Inatt fick jag sova. Daniel flyttade ner med Måns och jag fick sova med öronproppar och stängd dörr. Energin återvände som ett brev på posten. I natt byter vi plats. Måns sov ganska mycket på natten men är magsjuk idag igen. I alla fall en gång. Suck.

För övrigt har jag varit och klippt mig. Det var halvkul att köra bil till stan och höra alla olyckor på trafikrapporten på radion. Men jag kom hem helskinnad och fin i håret. Sa jag förresten att jag inte alls sladdade av på grund av nån punktering! Nejdå, däcken hade ju bara glidit av fälgarna det var därför de var platta och det måste ju hänt när jag kanade alla meter i diket. Alltså är jag rädd för att köra på raksträcka nu. Toppen.

Skulle sitta fint med lite positiva nyheter och känslor nu.

Inga kommentarer: