tisdag 7 december 2010

Shake på Yesterday - igen!

Visst är det lite tråkigt att vi dansare är så trångsynta att arrangörerna bara har råd att boka fyra olika band som kommer om och om igen!? Hur bra banden nu än är så är det ju trevligt med lite variation!

Jag fick lift till dansen med våra ständigt försenade vänner, men tjugo över var vi faktiskt ändå där. Kvällen var mest till för att rensa mitt huvud från onda tankar och min mage från orosklumpen som byggt bo sedan olyckan. Det gick fint. Dans är bra medicin! Sedan dess har jag faktiskt inte tänkt så jättemycket på alla "Tänk om...!"

Det fanns en del godbitar på plats och några av dem lyckades jag få tag på under kvällen. Det var en sån kväll när det inte spelade så jättemycket roll. Jag dansade och var glad ändå. Det var lite stökigt bitvis så då går det ju ändå inte att dansa ordentligt.

Shake gjorde mig mer nöjd denna gång. Antingen hade de blandat repertoaren lite mer eller så är det jag som börjar vänja mig. Humöret verkade vara på topp både hos band och publik i alla fall. Kvällen gick ganska fort och innan man hann blinka så var det sista snabba.

Det är en helt värdelös dans om man inte har någon sista bokning. Undan skulle det gå och då vill man ju ha tag på ett ess. Alla kvällens ess hade sina flickvänner med sig och då blir man ändå lämnad för sista så då fick det vara.

Jag liftade hem med andra vänner lite i förtid. Sova är viktigt just nu!

Inga kommentarer: