onsdag 8 december 2010

Nedräkning

Ja nu är det snart allvar. I morse var det så otroligt tungt att gå till dagis. Dels var jag stressad och så är det snö. Ibland känns det som vagnen väger femtio kilo. Då började tänka på att det inte är många lämningar kvar för mig nu. Bara sex dagisdagar kvar faktiskt. Sen får Daniel ta över påklädandet och styrandet av den där vagnen fram och tillbaka. Det känns ganska faktiskt bra. I alla fall de kalla månaderna kan jag vara utan.

Jag inser i samma veva att det bara är fem möjliga ÖF-dagar kvar innan jul! Det känns däremot tråkigt istället. Det är ju som mitt andra hem och jag kommer sakna alla de som jag umgåtts med där under hösten.

Om jag ska fortsätta räkna ner så är det:

16 dagar till julafton
23 dagar till nyårsafton
24 dagar till nyårsgalan
26 dagar till första arbetsdagen

Pyttepyttepyttelite dagar är det alltså kvar - till allt!

Inga kommentarer: