torsdag 23 december 2010

Dan före dan

På något sätt blir det alltid jul ändå. Granen kom upp och i jullådan hittade vi tomten som Tove fick förra julen. Det var ett mycket kärt återseende. Idag har vi packat bilen knökfull och tagit oss på halkiga vägar ut till morfar i skogen. Nu är det dags att sätta rim på paketen och hoppas att vi får lite sömn i natt.

Jag hade Måns-vak natten som var och han sov tre pass med två timmar vardera mellan elva och halv sju. Sen fick jag sovmorgon medan Daniel tog hand om barnen. Det känns i alla fall skönt att vara på plats där det är fler som kan hjälpa till och man kan ta sig en lur när så behövs. Nu hoppas jag att julen är vändpunkten för den här sovhistorien så jag kan rapportera om annat fortsättningsvis.

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL

Inga kommentarer: