torsdag 22 maj 2008

Min danskvällsplanering

Nuförtiden när jag ska på dans så ägnas hela dagen åt detta. Allt planeras och klockslag sätts så att jag ska lyckas ta mig iväg i tid. Idag är dansen klockan 19.00 och då blir det lite annorlunda än de vanliga kvällarna när dansen börjar 21.00. Under dagen (och helst även dagen innan) ska jag hinna pumpa ut mjölk så att det räcker och tina mjölk om jag pumpar för lite. Sedan ska jag helst passa på att bestämma kläder och packa min dansväska med extrakläder, frukt, pumpen, dansskor, och sånt medan Tove sover.

Idag ska jag åka senast 18.00. Så då måste jag duscha och fixa ansikte och hår vid 16.30 för att kunna äta middag 17.00 för att sedan börja amma senast 17.30 för att efter det kasta på mig kläderna jag valt ut (för jag vill inte ha mjölkfläckar på dom konstigt nog) och sen springa runt och fixa det jag glömt göra i god tid, innan jag ska kasta mig ut genom dörren. Pust, pust. Och då är jag förmodligen svettig igen...

Inga kommentarer: