måndag 19 maj 2008

Foton från helgen

Den här helgen gick verkligen jättefort. Efter att ha sovit ut lite efter fredagskvällens dans åkte jag in till stan för att gå på filmpremiär med pappa. Minns inte när jag var inne i stan sist faktiskt trots att jag bor så nära. Förutom besöken på Mälarsalen då förstås. Det var roligt i alla fall och pappa följde med hem hit sen för att träffa Tove eftersom det var ett par veckor sedan nu.
Tre generationer varav den tredje somnade lagom till fikat
Ojojoj så söt!

På kvällen blev det att se lite hockey och det var ju meningslöst eftersom Sverige stortorskade kan man säga. Sen var vi väldigt trötta alla tre. Vi somnade vid halv tolv efter att ha sövt Tove en stund i egen säng och hon sov i ett streck fram till halv fem. Halleluja!


Tove i ny pyamas med texten "If I don't sleep, nobody sleeps"


Igår började vi med att sätta upp bården i tvättstugan som vi nu kan säga är helt klar. En riktig ansiktslyftning måste man säga. Sen kom Elin hit och även bror som bjöd in sig själv på fika genom att göra paj. Fler sådana initiativ! Det blev även gemensam grillmiddag som Elin beställt trots det dåliga vädret. Men vad gör man inte för sina vänner. ;)


Tove somnade gott hos Elin


Kvällen avslutades efter lite danssteg i vardagsrummet med film och mera fika. Och även denna kväll somnade vi halv tolv och fick sova ostört i fem timmar. Tove och jag gick sen upp vid halv tio i morse. Väldigt skönt. Inte så jobbigt att ha en dotter som bara sover och sover.


Gott att suga på handen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gu vilken söt pyjamas, vart har ni köpt den?

Frida sa...

Kappahl var det nog om jag minns rätt. Fast det var typ i februari.