torsdag 22 maj 2008

Gratis dans hela sommaren!!

Ikväll är det säsongsstart i Hågelbyparken. Hågelby är favoritdansbanan och jag ska förstås dit och svänga på mina ben och vi kommer kunna åka hela familjen så fort det blir några grader varmare på kvällen.

Dansmaffian utlyste en tävling för några veckor sedan om att man köpte deras förmånskort och svarade på en fråga så var man med på en utlottning om ett frikort på en av Sveriges bästa utedansbanor för hela sommaren. Jag hade redan köpt förmånskortet för att stödja Dansmaffian och jag skulle tjäna in det snabbt eftersom att just Hågelby hade 50% på några danskvällar i sommar, bland annat denna första kväll. Jag skickade in svaret på frågan och fick Daniel att rappa på att beställa kort och svara han också. Hade en stark misstanke om att frikortet var till Hågelbyparken med tanke på tävligstiden bland annat. Dragningen var i går kväll nämligen. Lagom till premiären.

Och gissa vem som vann frikortet? Jo, Daniel förstås! Hurra hurra hurra!! Kortet är personligt men vi kommer få skriva det på mej eftersom jag troligtvis kommer vara där oftast. OCH det som är mest fantastiskt är att man får ta med en vän också varje gång!! Så när vi åker tillsammans är det bara att knalla in gratis hela familjen och om jag åker själv kan jag se till att ha sällskap av nån fattig. ;) Kortet är således värt 240 kr per danskväll. Och bara torsdagsdanserna i sommar är 16 stycken. GRATIS DANS!!! Bättre än så kan det knappast bli. Vilken underbar sommarpresent!! Ska få kortet innan jag går in genom grindarna ikväll. *Dansar en liten segerdans*
Pausen under en magisk danskväll i augusti

Inga kommentarer: