lördag 17 maj 2008

Rolig dans till dansband

Wahlströms spelade på Yesterday igår och de har ju lite sån "dansbandsaktig" repertoar och igår tycker jag det var värre än vanligt. När vi kom så kändes det som att det var helt galet mycket tjejer och nästan inga killar av större intresse på plats men det jämnade snabbt ut sig till jämna par för en gångs skull och det droppade in några favoriter vartefter.

Det verkade som att jag skulle bli sittande första låtarna men sen dök en favoritkille upp som jag nästan glömt att han är favorit för han är ute si sådär en gång per halvår. Han var den första killen som jag upplevde den där fantastiska foxkänslan med så det kommer jag ju alltid minnas. Nu har vi för länge sen lämnat foxmagin bakom oss och dansar istället totalt ohämmad, hejdlös och lekfull fox. Ojojoj så kul det är!! Det finns ingen som vågar ta ut svängarna så till musiken och det är en riktig utmaning att hänga med på allt. Jag tror inte han dansar så med nån annan heller. Sen kan vi leka bugg riktigt bra ihop också! Jag hann med att dansa ännu en gång med honom under kvällen. Bäst att passa på, man vet ju aldrig hur lång tid det tar till nästa dans.

När första sådär åtta låtarna var dansade dök plötsligt brorsan upp i vimlet. Han skulle inte alls va där men det var ju riktigt kul. Det var jättelänge sen vi var på dans samtidigt och vi hann dansa några låtar och fikade ihop i pausen. Han lyckades också chocka en tydligen gemensam dansvän genom att berätta att vi är syskon. Det är fortfarande en hyfsat väl bevarad hemlighet i dansvärlden verkar det som. Hihi. Sist det hände så var det Elin som berättade det för en kille jag dansat ganska mycket med som upprört sa till mig att "Du måste ju berätta sånt där!!" "Hur ska jag veta vilka som känner min bror?" sa jag. "Jamen, du får väl berätta för ALLA!!" Haha.

Kvällen blev i alla fall riktigt bra med trevligt sällskap och trevliga danser. Hann även med att dansa med ett par nya och vågade mig på att bjuda upp några "läskiga" också. ;) Den första dansen gjorde mig på så bra humör och jag tror alla eventuella spärrar släppte där på en gång och jag bara fortsatte leka mig igenom kvällen. Nu är det bara att hoppas att sommaren kommer tillbaka tills på torsdag när det är dags att inviga Hågelby för säsongen. Redan danssugen...

Inga kommentarer: