måndag 5 maj 2008

Visst ja..SM!

Hoppsan, råkade visst glömma bort att kommentera SM i min krönika nedan om just...SM! ;) Och sen kanske det lät som jag tyckte det var lika skönt att inga mer kända seniorer gick vidare till final, men så var det naturligtvis inte. Hade såklart gärna jublat åt en eller annan favorit på pallen!

Själva SM då ja: Det var mitt första SM och största behållningen för mig var absolut boogien. Jag gillade verkligen vinnarparet och det är kul att se sån glädje efter en vinst. Och det bästa av allt var boogie woogie-parens uppvisning efteråt. Där kan man snacka om att rocka!!

Buggen är ju annars den stora grenen även fast den går snabbast av alla. Svisch säger det bara så är finalheaten i bugg över. Jag har inga favoriter eller så bland buggparen och jag har ingen aning om bästa paret vann, jag kan inte bedöma sånt så det är ingen idé jag försöker. Däremot så hade jag gärna sett en omvänd prispall om jag hade fått bestämma med hjärtat. Bara för att det hade varit trevligt som omväxling och vi hade fått se lite mer glädje istället för tårar. Men det är ju bara rent känslomässigt dravel från min sida och har ingen som helst relevans i verkligheten tyvärr. ;)

Inga kommentarer: