onsdag 14 maj 2008

Kakor och kurser

Hoppsan, det har visst gått flera dagar utan att jag skrivit nåt. Lugn bara lugn, ingen anledning till oro! Allt rullar på som vanligt här. Jag har varit på "slutbesiktning" på mödravården. Mina värden va som väntat kanon och Tove gjorde succé förstås. Jag har också hunnit gå på mammagrupp vilket va riktigt trevligt. Kanske för att en mamma hade bullar med sig. Bullar är gott. Sedan har jag ägnat mig åt att baka mjuka kakor som är min specialitet. Idag blev det en vanlig sockerkaka vilket jag aldrig brukar baka, men min kära sambo kommer studsa av lycka när han kommer hem. Ty det är hans favorit. Själv tycker jag att bakverk utan choklad är ganska meningslöst. Men så är jag ju också tjej.

Annars har vi funderat en del på hur vi ska göra med kursandet till hösten. Vad vi egentligen vill dansa och för vilka och om vi över huvudtaget kan gå kurs ihop med tanke på Tove. Skulle gärna dansa minst en gång i veckan plus socialdansen. Det har känts lite som att vi dragit oss mot det traditionella igen båda två på varsitt håll och att en parkurs skulle va kul igen och sen kan man hjälpdansa lite och träna vid sidan av så att säga. Men Brunna är då inget kursalternativ och annars blir det till att åka långt trodde jag. Men nu upptäckte jag att det i alla fall nu i vår går en lämplig kurs på Yesterday, typ samma som vi gick för ett och ett halvt år sedan och den är nog klockren faktiskt om den fortsätter i höst. Gäller bara att fixa barnvakt till onsdagskvällarna. Vi får förhandla med morfar kanske? ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Annars kan du ju alltid fråga morbror! :)