lördag 24 maj 2008

Foxkurs och Borlänge

Igår eftermiddag blev det plötsligt bestämt att vi skulle åka iväg en sväng till Borlänge. Toves faster Emma ville att vi skulle komma och hälsa på och vi passade på att kolla danser i närheten förstås. Och det visade sig så lämpligt att Scotts spelar på Tyllsnäs Udde på söndagskvällen. Och det är sommarpremiär där dessutom. Trevligt.

Så nu är vi här och har fått i oss lite grillat, snart är det ESC och i morgon ska vi göra nåt på dan och sen är det dans på kvällen, tillsammans utan Tove för första gången. I och med denna lilla resa så testar vi att åka lite längre bit med Tove, sova borta samt ha barnvakt för första gången. Resan hit gick utmärkt för hon sov precis hela vägen!

Idag på dagen har jag varit på foxkurs som stöddansare. Riktigt kul och lärorikt och jag blev riktigt imponerad av kunskapen, pedagogiken och danskänslan hos våra instruktörer. Riktigt grymma. Deltagarna på kursen hade lite olika kunskaper, vissa kunde inte så mycket alls och vissa tyckte de kunde jättemycket och klagade på min dans. Jag får nog öva lite till nästa gång. ;)

Tove fick en supersnygg body som passar perfekt när hon ska heja på Sverige i både EM och OS i sommar

Inga kommentarer: