söndag 3 mars 2013

I brist på Vasalopp

En vecka har gått utan bloggrapport. Det är väl egentligen inte för att det inte hänt nåt utan snarare att jag haft mycket att göra. I måndags åt jag lunch med E&O vilket jag tyckte var perfekt för eftersnack efter hippan. (Jag ställde in vår lunch förra veckan och skyllde på lunchmöten och annat, bara för att jag inte vågade träffa E i rädsla för att försäga mig bara ett par dagar innan.) Jättetrevligt var det förstås och mysigt att prata lite med Oskar som har blivit så pratsam och utåtriktad. :-)


Jag har varit stundvis ensam på jobbet och inte haft ett enda problem att fylla tiden, plus att det varit månadsskifte vilket innebär lite extra pyssel och tänk i mitt arbete. Jag hade tänkt göra min andra lunchsimning men efter ett gymbesök i veckan hade jag plötsligt gjort nåt som gjorde ont upp i nacken så det blev inget simmat.

Daniel har varit sjuk och barnen hostiga. Eftersom Daniel har haft Vasasloppet i sikte var det bråttom att bli frisk. Raspiga luftrör var sämsta tänkbara. Han kände efter in i det sista men vid fredag lunch meddelade han det vi egentligen redan visste. Att dra på sig nån långdragen förkylning eller utsätta sig för direkt fara är det ju inte värt så han blev tvungen att stanna hemma. :-(

Istället fick vi den här helgen liksom ledig. Det var ju inte planerat att vi skulle vara hemma båda två. Jag hade planerat in dans i fredags men sen kom familjen och filmkväll stod för dörren hemma plus att det var för få som drog för att jag skull orka ta mig iväg. Efter att fredagen slutat i kaos på jobbet var det ett skönt beslut på vägen hem. Soffan kändes lugn och trygg.

Och eftersom vi var hemma med "inget att göra", vad tror ni vi började med? Jo, klädkammaren förstås! Såhär såg det ut från början. Igår gjorde vi den stora utflytten då klädkammaren tömdes på allt som stod där. Det gick förvånansvärt bra då vi hade en gemensam plan som blev som vi tänkt. Allt känns konstigt nog ändå ur vägen. Sen fick Daniel äntligen användning av kofoten igen. Man har olika nöjen...

Tomt var det här!

I Måns rum har vi "gömt" den stora lagerhyllan under renoveringen.
Fint va!? :-)

Den här morgonen började med det bästa av alla små meddelanden man kan få på sin telefon! :-) Annars är det idag är det Vasalopp, men bara på TV. Hemma är det fortsatt riv, barnaktiviteter och förberedelse inför veckan som kommer. Trevlig söndag!

Inga kommentarer: