torsdag 21 mars 2013

Journalanteckning

Jag är fortfarande förkyld. Inte sådär galet som det har varit utan det har liksom stabiliserat sig till en mer normal snuva som inte tänker ge sig i första taget. Vad sämre är är att Måns också verkar vara förkyld nu. Host och hes. Inte bra. I morgon fyller Måns tre år och på söndag är det stora barnkalaset.

Två viktiga milstolpar passeras när Måns fyller tre år: Han ska börja få lördagsgodis och han får ha nagellack om han vill (det vill han såklart.) Tove får dock inte ha nagellack längre för hon biter på naglarna nu. Kanske att hon slutar när Måns får ha lack.

På kalasdagen flyr jag fältet och har vårens sista planerade foxkurs. Daniel får skojas med tio barn alldeles själv. Perfekt. Men innan dess ska vi återigen försöka äta middag hos E&M. Alltså får alla gärna bli friska NU!

Ikväll är det kör. Men inte för mig. Jag missar andra repet i rad då jag denna gång ska ut på galej med jobbet. Vi ska laga mat under överinseende av en kock och sedan ska vi äta samma mat. Och dricka vin och prata strunt. Det blir säkert kalasbra. Särskilt eftersom hela arbetslaget verkar tröttare än tröttast och gäspade ikapp under morgonkaffet. Blir nog inte så sent kan jag tro.

Inga kommentarer: