fredag 15 mars 2013

Status quo inför stundande kurshelg

Om ni undrar är jag fortfarande sjuk. Fortfarande därför synd om. Ingen direkt märkbar förbättring har skett trots att förkylningen och jag nu umgåtts hela veckan. Jobbet har varit lite upp och lite ner både beroende på sig självt och på min åkomma. Kvällens middag hos vänner fick ställas in pga sjukdom på grunda av nyss omnämnda dito. Jaha vad trist.

Både lördag och söndag är det danskurs för ivriga par som betalat dyrt. Inte för att bli hostade på utan för att lära sig fox och sedan lite mer fox. Jag hoppas att jag ska vara så pigg i morgon att jag kan leverera och inspirera och orka på alla sätt. Det är bara att kämpa på och fejka om så behövs. Jag hoppas det blir en rolig helg och att jag kommer ut på andra sidan frisk som en nötskrika.

Inga kommentarer: