onsdag 13 mars 2013

Ganska synd om

Jag är sjuk. I måndags kl tio på förmiddagen blev jag förkyld. Det var som att bihålorna plötsligt attackerade resten av huvudet med infektion och plötsligt satt jag med pyttesmå röda ögon och undrade varför jag var på jobbet. Måndagsträningen blev därmed iställd till mitt förtret och jag fick snällt tillbringa kvällen i soffan.

Tisdag morgon vaknade jag i en välbekant dimma. Ungefär allt var dåligt. Ett extra spännande symptom var min ena framtand som hade fått en förkylningsknäck och bestämt sig för att tok-ila hela dagen. Så fort jag satte någon kall eller varm dryck till munnen satt jag snart istället och höll händerna för munnen med ett "Iiiiii"-läte. Till detta kom att så fort jag andades med munnen ilade det i tanden och i och med att näsan var täppt... Otroligt jobbigt och väldigt synd om!

I morse när jag vaknade var det inte bättre, bara annorlunda. Jag började dagen med en lång och varm dusch i förhoppning om att smälta bort det som satt fast bakom pannbenet. Lite host och harkel senare var jag redo för ännu en arbetsdag. Konstigt nog funkar det bra när man väl kommer igång. Tanden har lugnat sig något tack och lov.

I morgon är det kör och sedan närmar sig helgens danskurser med stormsteg. Dags att bli frisk nu alltså!

Inga kommentarer: