onsdag 16 januari 2013

Vintervittring

Helgen som gick innehöll förutom en jättetrevlig lunch och eftermiddag med goda vänner på lördagen, körens föreställning Vintervittring på söndagen. Vi har repat till den under senhöst och vinter och plötsligt var det dags. Föreställningen hölls i en ganska kylig lokal, ca tio grader var det därinne, och trots att publiken visste om detta faktum, kom de. Det var den största publik vi haft på en egen konsert, ganska exakt tvåhundra personer. Kul!

Själva var vi påbyltade som små tomtar allihop vilket var en ganska skön kontrast till vår mer vanliga tjusiga konsertklädsel. Det som var svårt i denna föreställning var all text om eld, is, rimfrost och snö som skulle kunnas utantill, och sen vart vi skulle stå och gå. Det är alltid lika spännande att se om vi får det att sitta så inte hälften springer runt helt förvirrade och undrar vilket nummer som kommer nu. Men det gick riktigt bra.

Vi satte i princip allt och vi hade roligt under tiden. Jag är också tillräckligt nöjd med min egen solistinsats. Publiken var väldigt positiv under och efter föreställningen och vi fick även fina ord i tidningen i måndags. Det var en nöjd kör och nöjda artister som sade hejdå för några veckors paus innan vi ses igen. Nedan ses lite minnesglimtar från föreställningen.

Inga kommentarer: