torsdag 17 januari 2013

Vardagen är åter

Idag är det torsdag. Måns hade hög feber i går och idag är det jag som är hemma med barnen. I morgon skulle jag vara hemma föräldraledig men vi får väl se vad pengarna får för etikett. Måns är i alla fall piggare idag. Skönt det! Även fast de små lätt får hög feber så blir man lite orolig. Vi skulle ha kickoff idag, en nystart. Men min kollega har varit sjuk hela veckan utan tecken på att bli piggare och så Måns då. Nystarten fick vänta.

I morgon och i helgen hade jag hoppas att vi skulle göra lite roliga saker jag och barnen. Nu får vi först se när vi är friska. Veckan började i alla fall ganska bra med ett dubbelpass pilates - yoga. Jag har inte kört pilates förut men det var ju som väntat likt yoga med stretch och avslappning, men däremellan körde man ett pass med boll och det var ju sjukt jobbigt. Som alla övningar med den där bollen.

I tisdags var det äntligen dags för massage igen. Min tid i december fick jag boka av så det var längesen nu. Skönt som alltid var det och jag fick lite cred för min träning sedan sist. Det var ju där alltihop startade.

Inga kommentarer: