fredag 25 januari 2013

Omstart

Nu har vi haft vår kickoff. Eller snarare vår omstart eller nystart. Dels för att företaget nu fått en ny ägarbild och dels för att andra halvan av året var himla rörig. Det kändes nog bra för alla att, efter att ha kommenterat lite siffror och så, lägga tvåtusentolv bakom oss. Nu finns alla möjligheter att göra bättre.

Efter mötet så kände jag lite extra energi som kom susande. Det finns hur mycket som helst som man kan hugga tag i, engagera sig i och grotta ner sig i. I och med att vi är så få så är man ju automatiskt en stor del av företaget. Samtidigt finns det utrymme för att ta en ännu större del i anspråk om man nu vill. Det måste man säga är väldigt inspirerande.

Det som avgör hur man utvecklas inom företaget är lust, tid och ork. För min egen del måste jag ta någon slags beslut om vad och hur mycket jag vill. Inte göra saker halvhjärtat. Men ibland är det svårt att komma igång, både att ta ett beslut och att ta ett första steg in i någonting nytt. Det är alltid mycket lättare att göra det som hela tiden hamnar överst på skrivbordet. Det som brinner. Inte det som behöver hjälp att få glöd.

Nu finns det ett antal områden där jag kan göra skillnad som märks. Det gäller att våga bestämma sig och sedan sätta igång. Det som är väldigt positivt och definitivt underlättar är att alla ansträngningar uppmärksammas med tacksamhet.

Nystart. Dags att sätta full fart framåt?

Inga kommentarer: