fredag 25 januari 2013

Fredag kväll i lugnet

Efter att ha vabbat även två dagar efter helgen blev det till slut tre dagars jobb som slut på veckan. Något veckovill och förvirrad över att det var torsdag på tisdag blev det lika snabbt fredag och helg igen! Nu börjar både jag och barnen vara riktigt pigga igen och döless på att vara hemma. I morgon ska vi försöka ta oss ur huset en sväng. Äntligen!

Ikväll är jag hemma med de sovande barnen medan den fina fadern fröjdas på dans. Jag har umgåtts med diverse olika skärmar parallellt och nu börjar det bli läggdags. I övrigt har jag lekt leken "Vem kan hitta Snuttis?" Svaret är ingen. Snuttis är borta. Jag har letat överallt där jag kan komma på. Måns måste ha gömt Snuttis på nåt alldeles nytt och fantasifullt ställe. Som tur är kunde han somna utan sin snutt.

Gonatt!

Inga kommentarer: