fredag 1 juni 2012

Expanders i Hågelbyparken

Årets Hågelbypremiär för egen del är avklarad. Det började ganska dåligt med att min förväntade middags- och dansdejt bokade bort sig på annat håll under dagen. Jahapp. Vad göra nu då? Det kändes ändå onödigt att åka hem emellan när jag ändå hade allting med mig så det blev Stinsen på egen hand och det kan bara sluta på ett sätt.
Dyyyrt!!

Sedan var det dags att susa iväg. Det regnade bitvis ganska friskt och hade ju hållit på så hela eftermiddagen. Men vem har väl blivit avskräckt av lite regn? Jag visste ju att kvalitativ dans skulle finnas på plats. Jag kom in lagom till andra set eller nåt och innan jag hunnit få av mig jackan blir jag uppbjuden med orden.

"Frida, hör du vad det är för låt??"
"Öhhhh..?"
"Det är ju VÅR låt!"

Ahahaha, som en riktig dålig raggningsreplik! Men den gick hur som helst hem och jag fick mej en första bra dans. :-)

Sedan var det bara att hålla sig dansande då värmen inte direkt fanns representerad. Sedan började det regna ordentligt en stund så ena sidan av banan blev plaskig och sträv. Men det gjorde ju inte så mycket. Det fanns precis lagom med plats för att ta ut svängarna och precis lagom med killar så att man hade roligt hela tiden.

En stund innan paus dök L upp som jag inte träffat på år och dar kändes det som. Men förra sommaren kanske det var i alla fall. Det var jättekul att ses igen och jag fick på det viset prima paussällskap. Annars hade nog pausen känts väldigt lång och kall. En kaffe och bulle smakade gott vid räcket.

Efter paus kom även L igång och dansa och tiden flög plötsligt fram.En gång blev hon och jag stående samtidigt och hon bjöd upp till norrlandsgung. Verkligen en jäkel på att föra norrland måste jag säga. Otroligt kul! Det är liksom ett extra plus med dansvänninor som man även kan just dansa med!

Två riktiga favoriter, varav en som det var så onödigt länge sen jag fick äran att dansa med, fanns på plats. Sista dansen blev en dubblering med honom och sånt skämmer jag gärna bort mig med! Vi avslutade med två busroliga bugg och mysiga fox och sen var kvällen slut. Åtminstone för mig som längtade hem till en varm dusch!

En regnig premiär men sol i sinne och värme i hjärtat räcker längre än vad man kanske kan tro! Expanders. Nja, de är alldeles för ojämna för min smak. För mycket mellantempo och så "tunggunget" som ju få förare behärskar. Men nu blir det nog svårt att stoppa mig från torsdagskvällarna i finaste parken. ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst var det trevligt trots regn och kyla. Själv hamnade jag i ett enda virrvarr av "onödig" gnuss och nedläggningar både till höger och vänster. Är helt slut i kroppen idag... ;-).

Malin

Linda sa...

Ja nu blir du inte av med mig ;)