fredag 29 juni 2012

Semester!

Sista arbetsveckan har gått. Den avslutades med en snabb glassfika och en liten summering av senaste halvåret, goda vitsord, sommarpresent och kramar. Inte dumt!

Jag hade hoppats åka på dans som en perfekt start på semestern men är fortfarande förkyld. Då vi snart ska till Öland kändes det som att jag borde respektera kroppen för en gångs skull.

Istället blev det en kväll med fortsatta förberedelser. Daniel klippte gräs och satte på takbox. Jag plockade och packade inne.

Till fotbollen hade vi både förberett pyssel, fast av vitt skilda slag. Jag - ett fotbad med fil och fotcreme, så fötterna skulle må bra. Daniel - en lång antennsladd att skruva ihop så att han kan dra ut TVn ur stugan och se EM-finalen i solnedgången, eller nåt ;-)

Idag är jag ledig med barnen. Måns har gått sin sista dag på småbarnsavdelningen och en epok är liksom förbi. På eftermiddagen ska barnen bort och leka med dagiskompisar, så då ska jag försöka få det sista gjort.

I morgon bär det av. Konstigt nog. Jag hoppas veckan blir bättre än vi förväntar oss. Vi är lite brända sen tidigare år tyvärr. Men en positiv inställning räcker förmodligen långt. :-)

Inga kommentarer: