söndag 17 juni 2012

Semesterplanering i slätregn

Har ni hört? Det är snart semester?!? Jag har ju just börjat jobba och fattar ingenting. Men det är likaväl sant. Om bara några dagar är det midsommar. Då brukar vi ha fest. Så blir det i år också. Det är tur vi har gäster som påminner oss varje år genom att fråga om de får komma. Hahaha.

Och vad brukar hända en vecka efter midsommar? Jo, då brukar man åka till Öland. Det är så sant. Och jodå, även i år kommer vi åka dit och jodå, även i år kommer vi bo i stugan trots att det fanns helt andra planer ett tag. De planerna kanske kan bli nästa år istället.

Vi har just gått igenom listorna och i alla fall fått en känsla av hur det kan bli i år och en och annan ny idé har kläckts om vårt stugliv. Vad gäller själva dansandet hade vi svårt att begripa hur vi delade upp det förra året ända tills vi kom på att vi ju kom ner först på måndagen. Då började det klarna!

I år är första nonstopen 19.00-02.00 om man ska tro danslogen. Det var som värst. Själv undrar man om man kommer orka dansa alls beroende om man får sova alls. Men allt det där får man ju fysiska svar på under vecka 27.

Det är lite tråkigt och mycket annorlunda att inga av våra närmsta vänner är på plats i år. Men det blir ju som vanligt vad man gör det till. :-)

Inga kommentarer: