söndag 17 juni 2012

Information om omformation

Vi var och kompletterade Ölandsgarderoben igår. Daniel och jag har samma favoritaffär och egentligen var det han som skulle ha korta byxor, sk kortbyxor. Efter lite provande hit och dit köptes tre par. Min älskling kommer att vara så snygg i sommar! :-)

Sen var det min tur. Jag provade också lite korta jeans eftersom alla mina trekvartar i lådan nu är för stora. Jag har funderat lite på hur det kommer sig. Jag vet ju att jag gick ner när jag blev av med jobbet, det är kanske inte så konstigt. Men nu mår jag ju himla bra och jeansen är fortfarande för stora. De enda av de gamla jeansen som passar är mina sk smaljeans.De kunde jag ha senast när Tove var typ nio månader och hade ammat bort mig.

En del menar ju på att det tar typ två år innan kroppen är helt återställd efter en graviditet. Kanske är det så det är? Plötsligt har det hänt, kroppen är färdighopdragen och i och med att jag samtidigt mår bra så är det så här det ska va? Några nya par långa jeans har jag köpt senaste månaderna och då har jag konstaterat att jag nu måste prova samma tumstorlek som jag hade i gymnasiet!

1 kommentar:

Bigfoot sa...

Trist läsning det där om att du kan ha samma byxor som i gymnasiet.
Tycker inte du ska uppmuntra till ätstörningar...(fniss).
Är inte beredd att testa samma viktnedgångsrecept som du!!
1. Bli av med jobbet!!(Nej tack!!)
2. Bli gravid!!??(Tja varför inte..kunde ju vara kul att testa...)
Måste nog hitta en egen lösning på hur man ska komma i sina gamla skolbrallor.
Fast hur moderna är V-Jeans nuförtiden??Eller Terylenbyxor??!!
Känns lite B-betonat att kränga Banlonpolon över huvudet igen också...
Tacka vet jag stretch....