fredag 1 juni 2012

Det är ju ändå måndag snart igen

Jag begriper inte att en vecka kan gå så sjukt fort! Det är återigen fredag. Den här veckan har varit intensiv både på dagar och kvällar. På jobbet har det inte hänt nåt speciellt men jag börjar komma in i det lite och har ganska mycket att göra. Många saker tar också onödigt lång tid fortfarande.

På kvällarna har det varit olika saker för oss varannan kväll så vi har knappt setts. Vi bokade ett möte i onsdags kväll i soffan eftersom det var fotboll. Men hör och häpna - Daniel - somnade. Det brukar alltid vara jag som somnar sista tio minuterna. Trött och sliten småbarnspappa efter innebandyn.

I tisdags kväll var jag på genrep med kören plus musiker. Börjar kännas riktigt bra och en konsert är i antågande - i morgon! Alltså har jag ägnat några minuter av kvällen åt att ögna igenom några noter, sätta in det som ska med i svarta pärmen, samt åtminstone tänkt tanken att packa en väska. Men det får bli i morgon.

Nu blir det soffan och några reflektioner kring måndagens möten. Två stycken ska det bli. Först med de som rekryterade mig. "Vad ska jag prata med dom om?" frågade jag min chef. "Du ska säga det du sa till mig, att det var skit!" sa han. Så det ska ju bli ett roligt möte. Haha.

Sen ska jag och chefen ha utvecklingssamtal-light-lunch efter min första månad. Hoppas han inte kommer säga att jag verkar betydligt trögare än vad han trodde. ;-) För mig själv känns det ju som att det tagit tid, men ibland kanske det måste ta tid. Jag hoppas i alla fall att lunchen både blir trevlig och intressant. :-)

Inga kommentarer: