torsdag 12 januari 2012

Sorg och tillförsikt i en salig röra

I går var det förhandling och allt blev märkligt verkligt. Nu har jag fått ett datum då jag kommer jobba min sista dag här. Det är oerhört definitivt. Jag kommer inte jobba uppsägningen ut utan sluta efter halva tiden. Det känns som ett bra beslut. Nu när jag börjar se framåt åt andra håll och framtiden här fortsätter utan mig som om inget hänt blir jag ganska snabbt överflödig på min egen post.

Till min förvåning blev jag återigen ganska ledsen. Sorgen lyckades slå igenom trots att jag har känt mig så stark och relativt glad de senaste dagarna. Idag hänger ledsnaden kvar och dagen är ganska svårhanterlig med allt som händer och allt jag ändå måste tänka på och vara positiv inför. Det börjar bli bråttom att vara på rätt ställe mentalt.

De senaste dagarna har varit omtumlande med massor av samtal hit och dit och jag har hamnat i ett läge där jag för tillfälligt inte kan rapportera här. Det får bli i efterhand när jag vet vad som sker och hur det blir med olika saker. Jag kan i alla fall lite blygsamt meddela att det rör på sig.

Ikväll ska jag spontangå på teater med middag med E eftersom M blivit sjuk. Det känns fantastiskt lägligt med tanke på mitt förvirrade känslotillstånd.

Inga kommentarer: