tisdag 24 januari 2012

Sista veckan

Igår var jag hemma med barnen. Tove hade ont i magen på morgonen så jag tog beslutet att det var bäst att vara hemma. Jag tyckte det var ganska skönt själv också faktiskt. Jag väntade viktiga samtal och ibland är det skönt att få möjlighet att reagera i fred. Det blev en ganska trivsam dag med glatt lekande barn.

Men idag är jag tillbaka på min arbetsplats. Dan före dan före allra sista dan. Efter gårdagens besked, som egentligen inte var något besked alls, känns det ändå märkligt nog lite lättare att gå hit även fast jag inte riktigt begriper hur det kommer bli att sluta.

Jag har förvarnat på dagis nu att det kommer bli lite ändringar i barnens tider framöver. Vi har ju rätt till dagis som vanligt så länge jag är anställd, men jag tänker INTE ställa klockan på sex om jag inte måste!

Ikväll är det kör. Sist utsåg de ju mig till Michael Jackson. Det är ganska konstigt men ska väl upp till någon slag bevis idag. Har provat vita handskar och övat skamgrepp hela helgen. Nä, det har jag inte.

Inga kommentarer: