lördag 14 januari 2012

En bra start på helgen

Torsdagskvällen blev både trevlig, väldigt rolig och ganska sen. Spamalot var värd sina pengar och Johan Glans fortsätter att vara en av mina favoritkomiker. Timingen och uttrycket gör att han blir så sjukt rolig! E och jag skrattade högt och gällt även när ingen annan fattade att det var roligt och vi var helt matta av alla intryck från scenen när vi åkte hemåt. Halv tolv kröp jag ner i sängen.

Fredagen var en ledig sådan som tur var och barnen sov hyfsat länge och lekte själva ganska länge under mycket slö övervakning från Toves säng där mamman låg och undrade varför man överhuvudtaget måste gå upp om man ändå är ledig? Efter ett tag propsades det ändå på välling och vi kom i ordning och ner. På förmiddagen var det sol och vi gick och handlade. Sen blev det snart snöstorm. Det här vintern är ganska konstig.

Efter lunch kom Daniel hem och bytte av mig och jag begav mig in till stan. Utflykten kändes väldigt lyckad och jag var på ett väldigt bra humör med ett välbekant pirr i magen när jag åkte hemåt. Resan ägnades åt att reda ut tankar i telefon med bror. Det är tydligt att man bäst begriper vad man själv tänker när man berättar det för någon annan. När tankarna tvingas formuleras i riktiga ord.

Kvällen blev en soffkväll. Vad har hänt med våra träningsambitioner? Nåja, det kommer väl en vår, inte sant? Det var i alla fall skönt att lägga sig tidigare än på länge och att tankarna var relativt utredda. Det är härligt men ack så spännande när problem byts mot möjligheter.

Inga kommentarer: