torsdag 1 december 2011

Som ett helkroppsblåmärke bara

I morse var jag varm och go när jag vaknade. Sådär som man är när man kryper ner i sängen nyduschad och sover så sött som bara en PT-tränad småbarnsmamma kan göra. Kroppen var varm och inte stel. När jag väl kom iväg till jobbet började den kallna och träningsvärken började krypa på mig. Just nu känns kroppen öm. Sådär så att man inte riktigt vill sträcka på sig för då vet man att det stretar överallt.

Men det är inte så farligt. Dock låter jag mig inte luras! Jag vet att dag två är värst. I morgon ska jag på julbord med jobbet. Jag hoppas kunna ta mig framåt gåendes. Jag ska dessutom inviga mina höga svarta stövlar med snörning. Det kan bli en rolig syn. Jag hade på förhand hoppats att de skulle vara till min fördel...

Inga kommentarer: