fredag 9 december 2011

Besök från Kassjö

Helgen som gick hade vi besök av C&M från Umeå som var hos oss på tjejweekend. Det var efterlängtat från alla tror jag och helgen var jättetrevlig och gick förstås jättefort. Jag var ju borta på fredagskvällen och även ganska seg upp på lördagen så förmiddagen spenderades med lek. Tove och M lekte och lekte och lekte tills det var dags för lunch och sova. På eftermiddagen åkte vi till Väsby och fikade och handlade lite. Det uppskattas alltid i alla fall av oss som är lite större.
Soffmys

På söndagen började vi dagen med att promenera till badhuset. Tove har varit på badhuset två gånger förut men då var hon så liten så det minns hon inte. Måns har aldrig varit där så det var ju väldigt spännande. Vi har bara tänkt att vi borde gå dit väldigt länge. Men nu blev det av och det var ju såklart jätteroligt. Tove var lite skeptisk mot att duscha och så. Hon tyckte nog duschrummet var lite läskigt och konstigt. Men när vi väl kunde börja bada så var allt bara jätteroligt. Den lilla plaskbassängen blev snabbt populär både hos Måns och Tove och även bubbelpoolen var härlig!

Det blir helt klart fler besök på simhallen med barnen i framtiden. Vi ska nog försöka göra det till en återkommande vana. Jag själv har ju alltid älskat vatten och minns fortfarande hur roligt det var att få åka till badhuset. Både när jag var liten och när man var så stor att man fick åka själv med en kompis. Det är ju också oerhört bra för hela kroppen att simma och leka i vattnet. Inte konstigt att man alltid är helt slut när man ska hem.

Resten av dagen gick väldigt fort och snart var det dags för C&M att återvända norrut. Jag skjutsade dem till flyget medan Daniel pysslade hemma och snart var det kväll och natt och ännu en helg hade passerat. En väldigt trevlig och rolig helg ska tilläggas. Man undrar om det är några som tänker kontra med killweekend snart? ;-)

Inga kommentarer: