onsdag 30 november 2011

Övning ger träning

Värt att notera från senaste dagarna:

Måndag: Äntligen yoga igen. Det var många veckor sedan nu! Det var riktigt skönt och jag fick även skön träningsvärk. Inte fy skam.

Tisdag: Ett första litet steg mot den nya trappen togs. Virke till vilplanet är nu inköpt och tavlorna i trappen nerplockade. Själva trappan verkar omöjlig att beställa. Den är bara nästan beställd hela tiden. Kanske vi kan få den i januari. Hoppas går ju.

Onsdag: Idag har varit en dag på jobbet och många tankar därefter. Plötsligt känner jag mig bara som en lös bricka i ett spel som jag inte får vara med och spela. Det känns svårt att slappna av i det även fast det bara är att se tiden an då jag ju ändå inte kan påverka just nu. Lite ledsen och mycket frustrerad!

Den andra delen av idag var min första riktiga PT-träning. Det var riktigt kul och asjobbigt på en och samma gång. Någon liten övning var jag faktiskt riktigt bra på och det var lätt att inse att jag borde kunna se resultat på allt det andra ganska snabbt och det peppar förstås. När jag gick därifrån kändes kroppen ungefär som en död fisk. Jag var glad att det var nedförsbacke på hemväg från dagis.

Med tanke på hur kroppen kändes efter passet inser jag att jag kommer ha svårt att ta mig ur sängen i morgon bitti. Jag hoppas att det kommer kännas som skön träningsvärk och inte bara total förlamning. Jag vet vad jag gissar på.

Inga kommentarer: