torsdag 29 december 2011

Mellandagar

Vi jobbar dessa mellandagar. På mitt jobb får man inte ledigt då och Daniel tyckte också han borde jobba. Trots att det var så "dålig" jul så var det bara sex barn från barnens dagis med fem avdelningar som inte är lediga. Det är ändå ganska märkligt. Däribland våra barn. Det är lätt att man får dåligt samvete helt i ondödan då. Dessutom är dagis stängt då de slår ihop olika dagis dessa dagar. Barnen hälsar alltså på på ett annat dagis. Lite läskigt först men sen bara roligt! De är helt slut när de kommer hem.

Det var sagt att Daniel skulle vara ledig i morgon fredag i alla fall så det bara blev tre dagis/arbetsdagar för de som kan. Nu fick jag istället plötsligt order om att vara ledig i morgon då det är betydligt lugnare här än väntat och jag är redan klar med mitt inför nästa vecka. Skönt! Och då passar Daniel på att jobba istället. Så kan det bli.

Jag har det lite extra hektiskt på källarna denna veckan då årets nyårsgala närmar sig. I går kväll var det orkesterrep och körrep i dag är det detsamma. Det tar lite extra på krafterna att åka långt och komma hem sent, men det är som tur är också ganska roligt. Jag har investerat i en ny långklänning som kom på posten igår. Den satt som en smäck. Verkar ju tråkigt att ha likadan klänning två år i rad, inte sant!?

Nyårsgalan verkar vara väldigt populär för det är snart slutsålt på förköpet. 450 av totalt 550 platser är redan sålda. Kul! Det gäller att grejerna sitter. Jag har fem strofer på tyska som inte mitt huvud vill acceptera. Jag kan bara inte lära mig texten! Det är förmodligen för att jag inte begriper den. Övriga utantilltexter börjar dock sitta bra nu och det tur för jag tycker det är svårt att memorera text.

Nu när det blev sanning ska det bli riktigt skönt att vara ledig och hemma med barnen i morgon. Riktigt skönt!

Inga kommentarer: