måndag 5 december 2011

10 korta år!

Först hade vi stora planer, sen lite mindre, sen ännu lite mindre men vad bidde det till slut. Ingenting - till min stora sorg. Det går ju bara inte ihop att fira en högtidsdag i december. Helgerna är liksom fulla med allting annat.

Men i alla fall:

Idag firar Daniel och jag TIO ÅR tillsammans!
Hurra hurra hurra hurraaaaaa!!!När väl dagen nu är här hade jag till och med glömt bort den! Suck, hur hopplös kan man vara?? Men Daniel mindes bättre (jo, jag vet att det är konstigt) och skickade vackra rosor till mig på jobbet på vår dag!

Och nu har vi åtminstone kommit till beslut att hela familjen ska gå ut och äta ikväll. Alltid nåt.

1 kommentar:

Puman sa...

Grattis! Och bra jobbat! Det är rätt ofattbart ibland hur fort tiden går... Jag och A har 12 år i ryggen och ändå känns det fortfarande spännande:-)

KRAM