måndag 7 februari 2011

Yoga

Jag inser att jag ju helt har glömt att rapportera om att jag testade yoga i onsdags! Jag har aldrig trott att det är min grej och det kanske det inte har varit heller. Men nu råkar det vara min showdanstränare som även har yogaklassen och då kände jag mig liksom manad att testa.

Och det var ju min grej! Styrka, balans, andning och smidighet i ett lugnt och delikat paket - perfekt komplement till både dans och körsång. Och det bästa var ju att jag tycker jag är lite stel, svag och osmidig och sådär - självklart har det blivit bättre i och med allt dansande men ändå - men på träningen var jag ju riktigt STARK!

Jag klarade av de segt jobbiga övningarna på ett strålande sätt jämfört med vad jag trodde på förhand och trots att hela passet kan uppfattas som väldigt stilla och långsamt så hade jag ont typ överallt i två dagar efteråt. Ajajaj, men sköntsköntskönt!

Det som var extra bra var ju att jag kände mig helt trygg med instruktören i och med våra skojiga dansklasser och hon rättade till mig på de övningar där det behövdes. "Ner med axlarna Frida", "bra Frida, inte svanka där bara" och så vidare. Då vet jag ju att det blev rätt på riktigt.

Mer Yoga blir det! Kanske redan ikväll!? :-)

Inga kommentarer: