söndag 20 februari 2011

Från andra sidan

Det blev ingen konsert för mig. I alla fall ingen där jag själv sjöng. Det fick bli så att jag istället fick gå på konserten tillsammans med svärisarna och pappa. Visst var jag besviken att inte kunna vara med men det var ju ändå trevligt att få se konserten från publikhåll istället. Konserten var fantastiskt fin och finstämd. Det sceniska blev väl avvägt och bröderna Gardemars insatser var ju heeelt grymma!! Jag hoppas verkligen vi kommer samarbeta med dem igen!

Jag passade på att spela in nästan hela konserten med min IPhone och ljudet blev oväntat bra! Kul att kunna vara till någon nytta när jag nu inte kunde vara med så kören kan höra hur det faktiskt lät. Jag hoppas tidningen var där på den sena konserten och att vi får en fin recension. Så fin att vi måste göra konserten igen! Jaaaaa!

Jag är fortfarande rejält förkyld. Daniel med och Tove med även fast hon nu är feberfri. Vi gör alltså vårt bästa för att smitta ner farmor och farfar så alla ska vara sjuka igen nu när vi nu ses igen. Det börjar bli en tråkig vana. Måns är i alla fall riktigt pigg och full fart på och det är skönt att se så farmor och farfar kan hinna lära känna honom på riktigt denna gång.

Inga kommentarer: