onsdag 23 februari 2011

Farmor och farfar på besök

De var ju här i flera dagar med det var så brrrr-kallt hela tiden och vi var så krax-förkylda hela familjen så det blev några ganska stilla dagar inomhus. Så stilla det nu kan bli när två små barnbarn sätter sprätt på tillvaron.

Toves bästa lek just nu är att "vi kan leka att vi är sjuka?" Då ska en vara patient och en vara doktor och leken utspelar sig i kojan under trappen. Där har de alltså legat i omgångar och när farmor var friskförklarad kom Tove ut och ropade "Farfar! Nästa patient!!!" Och så höll det på.

Måns passade ju på att provgå med pallen för första gången och det lustiga var ju att Tove kom på samma sak under den första julen, då farmor och farfar också var här. :-) Måns var annars väldigt nöjd att bli uppvaktad av både farmor och farfar och så länge jag inte visar mig går det väldigt bra. Han har hittills aldrig protesterat mot att vara i någons famn. Det är skönt.

Lördagen var lite rörig eftersom jag skulle åkt på konsert men inte visste hur det skulle bli tills det plötsligt var dags att åka och lyssna istället. Söndagen var den hela dagen då vi inte hade nåt på schemat och då passade Daniel och Tove på att baka tårta för att ha lite extra födelsedagsfika för Daniel.

Sen hade vi också väntat med finmiddagen till söndagskvällen. Klokt nog sparade vi oss ända tills barnen somnat och sedan åt vi vuxna och kunde avnjuta fiskgryta med vitt vin i lugn och ro. Ahhh! Vi hann också spela lite spel på kvällskvistarna när lugnet lagt sig. Även farmor och farfar gillade vårt nya spel "Sequence". :-)
Måns och farfar
Måns tränar att äta själv påhejad av farmor

Inga kommentarer: