lördag 12 februari 2011

Kast med liten företagsboll

Det hände nåt ändå till slut på fredag eftermiddag. Ett litet akut rådslag som avslutning på veckan. Jag inser plötsligt att jag vid sidan om mina kunder har blivit konsult i företagsutveckling. Det känns ju fantastiskt samtidigt som jag inser att mina kunskaper inom detta enbart grundar sig på egna erfarenheter samt det sunda förnuftet och vid sidan av dessa gapar ett enormt stort kunskapshål.

Uttalat heter det att jag är en knippa bräder staplade på varandra, ett sk bollplank. ;-) Men varje boll som studsar vill jag ju gärna ska återvända till kastaren en sanning eller en visdom tyngre. Jag vill så gärna vara behjälplig och ha de rätta svaren och verktygen men är osäker på om jag verkligen räcker till. För att inte sätta för stor press på mig själv måste jag tänka att det viktigaste är inte vad returerna innehåller utan att jag finns där så bollen faktiskt kommer tillbaka och inte bara försvinner ut i periferin.

Inga kommentarer: