måndag 7 februari 2011

Hemma och repar (mig)

Det blev en dag hemma idag. Magen förklarade igår kväll att jag skulle ta en extra dag för att säkerställa någon slags balans i kroppen och det är säkert en klok idé. Man ska lyssna på kroppen.

Idag har jag således en sån där dag när jag är hemma utan att vara sjuk på riktigt utan mest hemma för säkerhets skull. Jag känner mig alltså relativt pigg och frisk. Jag fick sovmorgon då Daniel smög upp med barnen och traskade iväg till ÖF enligt plan. I detta nu sitter de förmodligen och äter nygrillad korv.

Själv har jag ägnat min gratisförmiddag åt övning. Jag kan räkna till två veckor fram till konsert och då ska en hel massa toner passa in på rätt noter och helst dessutom i samklang med övriga sångare. Vi har sån tur att en kille i kören spelar in alla stämmor på de svåraste styckena så man sen kan öva sin stämma enskilt eller till alla de andra stämmorna (vi har t ex ett 8(!)-stämmigt stycke till konserten). Mycket praktiskt när man sitter hemma på sin kammare.

Vad eftermiddagen har att erbjuda återstår att se.

Inga kommentarer: