fredag 11 februari 2011

Nehepp

Blev inget möte idag och min uppladdning pyste iväg som från en ballong. Det blir till att vänta till på måndag och hoppas på bättre tid då. Idag har det kommit massor med snö. Maaaassssooorr. Jag fick verkligen pulsa på väg hit i morse och var glad att jag inte behövde ut med bilen. Mina grannar stod huller om buller med sina bilar på parkeringen och kom varken fram eller bak.

Helgen börjar nu närma sig och jag ser fram emot morgondagen då Daniel fyller år. Då ska vi gå ut och äta bara vi två på kvällen och det ska bli väldigt gott och trevligt. Det gjorde vi senast någon månad innan Måns kom till världen.

Jag önskar det vore dans ikväll. Men då måste man åka till Uppsala och det vill man inte. Det vore skönt med lite fysisk aktivitet. Bara måndagsträningen räcker inte till.

Inga kommentarer: