fredag 18 februari 2011

Fnys

Undrar ni vad jag gjort senaste dagarna? Då kan jag rapportera en mycket misstajmad förkylning som kanske gör att jag faktiskt inte kan vara med på konserterna! Än lever hoppet, men jag är verkligen inte frisk någonstans! :-(

Jag är jätteförkyld och det har bara blivit sämre senaste dagarna. Och den här helgen är en sån där högintensiv en då man verkligen inte har tid och lust att vara sjuk. Ikväll är det utgång med jobbet vilket känns väldigt viktigt att vara med på, framförallt med tanke på rollen jag ska ha i företaget. Att få möta alla i ett sammanhang utan för arbetet kan ge oerhört mycket.

Ikväll kommer också farmor och farfar ner från Umeå och Daniel och barnen ska hämta dem vid flyget. Tove har haft hög feber senaste dagarna, så jag hoppas hon piggar på sig under dagen så hon orkar med. Och i morgon är den stora konsertdagen då så mycket skulle hända. Nu får vi se om det ens blir nåt. Om det fortfarande känns som idag så går det nog inte. Det vore oerhört deppigt. Jag har verkligen haft otur med konserterna!

Inga kommentarer: