söndag 27 februari 2011

Lugn helg i väntan på hälsan

Eftersom vi båda fortfarande efter två veckor är förkylda blir veckoslutet lugnt. Daniel börjar bli riktigt deppig eftersom han inte kunnat träna till Vasaloppet de sista veckorna, då formen som bekant ska toppas. Men vi hoppas i alla fall fortfarande att han åtminstone ska komma iväg.

Det här är en mellanhelg vad gäller danseriet så jag slipper åtminstone sörja utbliven dans denna vecka. Dessutom har jag sett ett litet ljus i mörkret. Titanix i Hallunda 11 mars. Då borde jag kunna få lite motion igen. Det behövs verkligen. Jag har jobbat i snart två månader och sitter mest still nu på dagarna och det tar ut sin rätt på olika sätt. Dessutom är det mycket fika. Det ingår i mitt jobb även fast det kan låta konstigt. (Nänä, ingen tvingar mig att faktiskt äta nåt varje gång...)

I fredags var det lön, det är trevligt. Igår åkte vi till Väsby Centrum och försökte göra av med det som var kvar efter räkningarna. Det gick åtminstone hyfsat men en till varm tröja stod på listan och en sån blev det inte. Jag får hoppas på att våren kommer istället verkar det som. Men vi lyckades i alla fall fika och få lite annat gjort.

Idag är en helgdag utan så mycket inplanerat. Jag har klippt mig igen och det var hög tid och det känns lite lättare att ha huvudet rakt upp nu igen. Daniel har testat att stå på skidorna igen för att känna efter och känner efter gör han nog fortfarande.

Idag har även jag fått äran att vara patient och få underliga mediciner under trappan. Fast jag gjorde allt fel. Jag gurglade fel och jag spottade fel. Och så hade jag flodhästfeber. Inte konstigt att jag kände mig lite underlig... :-)
Jag och mina små :-)

1 kommentar:

Malin sa...

Det vet väl alla att när man har flodhästfeber duger bara underliga mediciner för att bli frisk... :-).
Gulliga ungar!
Kram på er!
Malin