torsdag 6 maj 2010

Och snart var det helg igen!

Bara jag som tycker tiden går med rekordfart!? Vi kom just hem från Umeå och nu är det plötsligt torsdag! Veckan har runnit förbi. Vi förbereder ommålningen till helgen. Det är sjukt vad mycket grejor vi har bara i ett enda rum. Men snart är det tomt i arbetsrummet (och fullt i vardagsrummet!) Ska försöka göra ett ryck till idag.

I tisdags var jag med Måns på obligatorisk läkarundersökning. Allt var bra. En fin liten knodd. han har vuxit ytterligare 3 cm(!) på längden sen sist och ser ut som en liten tunna runt magen. Tove var också med och fick leka på bvc. Hon skötte sig bra tills det var dags att få tillbaks båda i vagnen. Då drog hon iväg, ignorerandes mina rop, och jag fick hämta henne långt inne på mödravården. Unge!

I går hälsade vi på ute hos morfar igen. Dagen gick sin gilla gång med mat- och sovtider. Tove fick låna en bunke och en visp från köket att leka med. Och vips satt vispen fast i morfars gitarr! Jag fick lirka bort den ur strängarna och Tove blev nog olycklig över att det blev så dumt för hon blev genast sugen på att bitas. Men jag lyckades avstyra attacken denna gång genom att lova att det inte gjorde något och att allt var bra igen. (Tack Nina för dina råd!) Jag ångrar dock att jag inte tog en bild på gitarren och vispen. (Själv har jag en gång lyckats vispa fast en vanlig liten stålvisp i degkrokarna på en elvisp men det är en annan historia... ;-)

Ikväll är det kör med individuell sång innan. Jag ska ändå lämna Måns hemma med Daniel idag. Vi måste veta att det funkar ett längre tag. Nästa foxkurs närmar sig med stormsteg och då blir jag borta hela dagen! Idag är det alltså jag och pumpen som får umgås en del.
Måns har börjat jollra och le så fint! :-)


Ute är det vår och det tycker jag är helt underbart! Om vädret är fint på morgonen går jag tidigare när jag ska lämna Tove på dagis så att när jag kommer hem har jag promenerat en trekvart eller så i solen. Även om jag är trött när jag vaknar piggar det upp. En bra start på dagen.

Inga kommentarer: