fredag 14 maj 2010

Comeback!

13 veckor. Så länge sen var det jag senast tog några danssteg. Nästa helg är det foxkurs igen. Bror frågade om jag hade tänkt dansa nåt innan dess. Och det har jag. Ikväll är det nämligen dags! Och vad kan passa bättre för min danscomeback än Shake på Yesterday?!!

Spännande ska det bli. Jag har varit borta så länge nu att jag tappat det där danssuget lite. Det blir ju så efter ett tag. Danshormonerna dunstar iväg ur kroppen och man har inte samma behov. Dessutom har ju ju haft lite annat att fokusera på. Men nu ska hormonnivåerna uppåt igen och jag hoppas det blir kul!

SM är som sagt i stan och några ess kommer kanske saknas på golvet ikväll. Men då får jag ju chans att minnas hur man gör tills vi ses igen. Och sen är det ju inte omöjligt att SM lockat hit lite annat dansfolk som väger upp? Ska hur som helst bli intressant att se om jag har nån kondis och balans kvar! :-)

2 kommentarer:

Puman sa...

Så kul att se dig ute ikväll! Och så SNOPET att jag inte hann se dig mer än i förbifarten när det redan var för sent att bjuda upp... Men jag tar sikte till nästa gång, och har svårt att tro att det blir annat än en kanondans vi har att vänta oss. Som vanligt :) KRAM och sköt om dig!

Frida sa...

Detsamma och ja det var ju synd att det inte blev nån dans. Jag stannade inte kvar till slutet heller. Men nästa gång! Nu när jag väl kommit ut ur min föda-barn-garderob så kommer jag stanna ute. ;-)