måndag 24 maj 2010

Foxkurs på Dancefever II

I lördags hade vi vår fjärde foxkurs och den andra på Dancefever. Även denna kurs var full vilket såklart är kul. Ett par stödtjejer hade vi dock fått ringa in eftersom det var fler killar än tjejer som ville gå.
Vi kände oss något ringrostiga och lite svamliga till en början men vartefter dagen gick kom vi in i det igen och det blev en riktigt lyckad kursdag. Vi fick väldigt bra feedback i våra utvärderingar och i princip alla verkade ha fått ut något av dagen. Vi fick även bra feedback från våra kursledarkollegor och det är ju extra bra och trevligt.
Vi kunde sitta ute och njuta av värmen under lunchen


På den förra kursen kände vi hela tiden att stämningen var i topp. Vi var avslappnade och allt vi sa gick liksom hem. Den här gånger var det en annan slags stämning men inte sämre för det. Folk var så otroligt fokuserade på vad de skulle göra och kämpade på otroligt bra. Nivån var hög och vi hann med ett ytterligare moment som vi inte haft med förut. Vi trodde att vi kanske skulle vara tvungna att stryka något annat men det behövdes inte.

Som vanligt gick dagen väldigt fort och plötsligt var det slut. Man får lite hål i huvudet av att hålla kurs en hel dag och vi slappnade sedan av hemma på vår altan med gott grillat och sedan rabarbarpaj framför Champions League-finalen. Jag somnade som vanligt sista tio minuterna på matchen men det var jag värd.

Hemma gick allt tack och lov smidigt. Måns åt nöjt ur flaskan och sov långa stunder. Tove skötte sig också fint så Daniel var i bra form när vi kom hem. Jag hade med mig en halvliter mjölk hem som kan komma väl till pass en annan gång.

Nu är det sommarlov från kurseriet och så får vi hoppas att nån vill anlita oss igen till hösten. :-)

Inga kommentarer: