fredag 21 maj 2010

En lång onsdag

I onsdags var jag hemma hela dagen med båda barnen för första gången sen den där allra totalmisslyckade onsdagen. Den här gången gick det betydligt bättre. På förmiddagen hjälptes vi åt att flytta in saker i arbetsrummet och sen gick vi ut och strosade. Tove fick bestämma vart vi skulle gå. Efter en del kryssande i området bredvid och kikandes på alla byggen hamnade vi i stora lekparken och gungade tills Måns blev less. Då gick vi hem och åt lunch och sen somnade Tove gott.

På eftermiddagen gick vi till öppna förskolan som har eftermiddagsöppet på onsdagar. Det var bara vi där. Men föreståendaren blev ju glad att få sällskap och Tove lekte bra själv men ville absolut ha sångstund ändå. Hon fick själv ta upp alla saker i påsen (som annars går runt i ringen i tur och ordning) och vi sjöng alla sånger och trummade på trumman.

När vi kom hem var det snart middag och vi lyckades även slå ihjäl de sista timmar på nåt sätt. Daniel kom hem lagom till godnattsagan igen. Det gäller verkligen att ha nån plan såna här långa dagar men det var skönt att känna att det faktiskt gick utan allt för sura miner under dagen. :-)

Efter att ha bytt några ord med Daniel knallade jag över till bror och vi gick igenom lite inför lördagens kurs. Ett nytt moment ska vi försöka klämma in och vi testade låtarna till det samt styrde upp lite annat. Det känns att det var länge sen vi höll förra kursen nu men jag hoppas det ger sig när man väl står där.

Inga kommentarer: