torsdag 13 maj 2010

Långhelg

Nyss var det helg och nu är det helg igen. Långhelg. Själva ordet klingar fint. Vi ska inte göra något speciellt. Inte åka på nån längre resa eller så. Bara massa hemmatid. Tove var febrig igår men verkar pigg idag. Både hon och Måns skrällhostar lite. Vi håller på och organiserar upp våra saker i arbetsrummet. Igår kväll var Daniel och hämtade tre nya garderober så nu kan vi börja greja på allvar. Förhoppningsvis ska vi köra skrotet i morgon.

Idag på förmiddagen var jag in till min frissa och kapade de blonda lockarna igen. Jag tycker jag var där nyss men det var visst tio veckor sedan när jag räknade efter. Inte konstigt att det började kännas långt igen. Måns sov hela tiden jag var borta (fyra timmar) så Daniel behövde inte mata nåt. Skönt för mig med lite luftombyte igen, även fast det bara var en tur till stan fram och åter.

I helgen är det SM i Bugg och Rock'nRoll i Täby, det är 20 min härifrån. Jag kommer förmodligen inte heja på plats i år ändå men jag håller tummarna hemma för de jag känner som ska tävla.

För att knyta ihop de två senaste styckena kan jag ju berätta att jag nu har dragit ett litet strå till dansstacken. Efter allt mitt prat har min frissa nu börjat dansa bugg, grundkursen är avklarad, och hon ska åka till SM och kika hur det går till på riktigt. KUL!

Inga kommentarer: