lördag 29 maj 2010

Från middag till middag

Vissa saker kommer liksom i sjok. Plötsligt har vi flera middagsträffar med olika vänner inplanerade på rad. I söndags var vi hos D&B och hälsade på. Vi hade hoppats på fint väder för en liten utflykt men det var ju en regn-och-rusk-dag. Vi fick nöja oss med att umgås inne och det gick ju också bra. Tove roade sig bra väldigt länge men till slut ledsnade hon och började göra allt man inte får i protest. Stoppa prydnadssten i munnen till exempel. Då var det dags att åka hemåt.

Igår var vi och hälsade på hos L&H och det blev också en riktigt trevlig eftermiddag och kväll. Lite hamburgergrillat och kladdkakeri på det och massa massa prat. Toves lekkamrat E skulle oturligt på kalas på kvällen men då kom grannbarnen över som stand-in. Sen kom E hem igen och de lekte tills vi åkte hem vid tio. Tove somnade inte i bilen fast klockan var så mycket och sov heller inte längre än vanligt i morse. Men nu sover hon gott sedan några timmar. Tiden flög iväg på kvällen och jag hoppas vi ses snart igen!

Om nån timme kommer M&M hit och nu ska det grillas igen. Mexikanskinspirerat blir det. Uterummet gör stor nytta i det här vädret. Där är det alltid sol! :-) Trevligt värre ska det bli och det är bara underligt att det inte har blivit av tidigare. Men snart har vi gångavstånd till varann så då har vi ännu mindre att skylla på!

Inga kommentarer: