lördag 12 juli 2014

Slagen renoveringshjälte

Hostan som smög sig på har utvecklats till en oklädsam förkylning. Usch vad det är trist! Den här delen av semestern är avsedd för projektet och då duger det inte att vara sjuk. Det är många pusselbitar som ska på plats och en hel del av dem är mina.

Sedan våra gäster åkt har vi tagit en förberedelsedag och sen två heldagar med projektet. Jag har gjort vad som krävts om än med hängande huvud emellanåt och en tår i ögat vid minsta motgång, men ändå. Inatt sov vi hos pappa eftersom han ställt upp igen som barnvakt med övernattning. Tack! Min natt blev dock sådär, mest för att jag hostade och snörvlade men också för att jag drömde hur mycket som helst de stunder jag sov.

Barnen verkar ha haft jättefina dagar. När vi kom hem i går kväll hade de själva plockat en jätteskål med smultron, blåbär och hallon som vi fick till efterrätt med glass. De hade också hjälpt morfar att städa i trädgården. Idag har de bland annat varit och tittat på hopptävlingar som fanns ett stenkast bort. Spännande! Alla har också badat i sjön som är väldigt varm just nu. Men inte jag som fick se på.

Ikväll är jag riktigt förkylningstrött. Men vi planerar ändå för ytterligare en projektdag innan vi tar paus för materialanskaffning. Det börjar också dra ihop sig till lite egen Blocketmarknad. Ska bli sköj!

Inga kommentarer: